Produse si sisteme

Produse si sisteme

Dezvoltăm produse și sisteme care te ajută să obții o clădire mai calduroasa, mai uscată, mai liniștită și mai sigură. Gama noastră de plăci și sisteme se combină pentru a crea soluții adaptate, de înaltă performanță, pentru orice tip de construcție.

Studii de caz

Studii de caz

De la concepție până la finalizare, află cum ajutăm arhitecții, inginerii și montatorii să răspundă celor mai provocatoarecerințe și celor mai mari proiecte de construcții.

Documentatie

Documentatie

Documentația noastră îți va oferi toate fișele tehnice, declarațile de performanța, ghidurile de montaj și alte informații utile pentru a te sprijini pe parcursul tuturor etapelor proiectului tău.

SpecialIsti in constructii usoare

Siniat este unul dintre cei mai mari producători de materiale de interior și exterior din gips-carton. Ca parte a grupului industrial Etex, cu un portofoliu de peste 60 de mărci în întreaga lume, avem cunoștințe vaste despre industria construcțiilor. Aceste cunoștințe ne permit să oferim asistență partenerilor noștri și să inovăm în permanență construcțiile.

Descopera mai multe

Afla ultimele noutati de la Siniat

Home Newsletter Signup Thumbnail

Afla ultimele noutati de la Siniat

Nu rata sfaturile și noutațile de la SIniat. Abonează-te  la newsletter-ul Siniat pentru a primi în mod regulat informații și suport tehnic pentru proiectele tale.

Soluţii inovatoare, inteligente și eficiente
Partener de încredere
Construcţii sustenabile