Despre noi

Mergi la:

Specialistul in materiale pentru constructii uscate

Siniat produce placi din gips carton, oferind sisteme pentru compartimentari, tavane, placari ale peretilor interiori si solutii pentru placari exterioare. De la mici constructori la cei mai importanti arhitecti sau companii de constructii, cu totii folosesc produsele noastre.

Modelam modul in care oamenii construiesc

Suntem un furnizor cheie si consultant tehnic pentru sute de proiecte din tara. Oferim cele mai bune sisteme gips-carton si ne sfatuim partenerii despre cum sa realizeze spatii mai calduroase, linistite si sigure in case, scoli, spitale si la locurile de munca.

Spatii de lucru mai uscate
Spitale cu mai multa liniste
Scoli mai sigure
Case mai calduroase

Compania noastra

Siniat face parte din Grupul Etex, furnizor mondial de materiale de constructiilor. In structura grupului, Siniat activeaza in divizia de placi pentru placari si constructii, cu operatiuni in toata Europa, in Africa si America de Sud.

Date cheie

36 Tari
35 Fabrici
3300 Angajati
€800m Cifra de afaceri / an

Etex este un producator si furnizor mondial de materiale si solutii de inalta calitate pentru constructii din patru arii distincte: placi pentru placari si constructii, materiale pentru acoperisuri, placi ceramice, sisteme de protectie pasiva la foc si izolare termica.

Date cheie

43 Tari
102 Companii
118 Fabrici
17,500 Angajati
+€2.9bn Cifra de afaceri / an