Specialistul in constructii usoare

Siniat produce sisteme de gips-carton pentru pereti despartitori, tavane, placari interioare si exterioare. Produsele noastre sunt folosite de micii constructori dar si de cei mai apreciati arhitecti si cele mai mari companii de constructii din tara.

Shaping the way people build and live

In calitate de partener cheie pentru mii de proiecte de constructii din intreaga lume, realizam cel mai bune produse din gips-carton care ajuta casele, scolile, spitalele si locurile de munca sa fie mai uscate, mai calde, mai linistite si mai sigure decat au fost vreodata.

Inovatie

Medii educationale mai bune

Productivitate la locul de munca

Reducere costuri

Serviciile noastre pentru tine

In calitate de producator major de materiale de constructii, putem livra produsele noastre in cel mai scurt timp posibil catre sute de distribuitori si comercianti din intreaga lume.

Un furnizor de incredere

Siniat - Trusted supply partner

Un furnizor de incredere

Avem o gama larga de produse pentru a pentru o mare varietate de proiecte si bugete, oferind o livrare garantata a doua zi pentru clientii nostri. Multe dintre cele mai de succes companii din sectorul constructiilor au incredere in produsele noastre, serviciul pentru clienti si cunostintele noastre tehnice, pentru a le oferi afacerii lor un avantaj competitiv.

Expertiza tehnica

Siniat - Technical expertise

Expertiza tehnica

Echipa noastra tehnica iti sta la dispozitie pentru a te ajuta cu raspunsuri despre oricare dintre produsele si sistemele noastre. Pentru proiecte mai mari, putem oferi suport initial de proiectare, urmat de asistenta tehnica la fata locului in timpul fazei de instalare. Pentru proiectele mai mici, site-ul nostru web contine o multitudine de informatii si videoclipuri practice, alaturi de asistenta telefonica.

Planificare si sprijinire proiecte

Siniat - Project planning and support

Planificare si sprijinire proiecte

Pentru proiectele mai mari, adaugam valoare inainte, in timpul si dupa faza de constructie. Lucrand cu echipa de proiect, putem sprijini licitatia initiala, gasind modalitati de imbunatatire a esteticii sau a performantei cladirii, reducerea costurilor de constructie, reducerea timpilor de executie sau gasirea de modalitati de reducere a costurilor de intretinere.

Inovatie

Siniat - Innovation

Inovatie

La Siniat, putem beneficia de descoperirile si inovatiile din centrele de cercetare si dezvoltare ale Etex din intreaga lume. A face parte din Etex ne asigura ca putem oferi intotdeauna clientilor nostri cele mai inovatoare solutii. De asemenea, colaboram cu diverse institutii de cercetare pentru a va oferi solutii sigure care sa indeplineasca cerintele legale de constructie din toate tarile.

Sustenabilitate

Siniat - Sustainability

Sustenabilitate

In calitate de producator, suntem constienti de responsabilitatea noastra fata de societate, mediu si oamenii care lucreaza cu noi si cu noi. Prin urmare, suntem foarte activi in domeniul social, incurajam comportamentul responsabil al angajatilor si contractorilor nostri in activitatea lor zilnica si, astfel, orientam cultura companiei noastre catre un management constient si durabil al resurselor.

Instruire

Siniat - Training

Instruire

Clientii Siniat au acces la o serie de cursuri de instruire pentru a-i ajuta sa obtina cele mai bune rezultate cu produsele si sistemele noastre de gips-carton. Inclusiv prelegeri CPD, videoclipuri si instruire practica

Elemente cheie

36

Tari

35

Fabrici

3300

Angajati

800m€

Cifra de afaceri anuala

99%

Produsele reciclabile.

Despre Etex

Siniat - About Etex

Despre Etex

Etex este o companie globala care produce materiale de constructii de inalta calitate in patru domenii: placi pentru constructii, acoperisuri, placi ceramice, protectie impotriva incendiilor si izolatie.

Solutii inovatoare, inteligente si eficiente

Partener sigur si de incredere

Dedicati contructiilor durabile