Produse & Sisteme

Expertii nostri tehnici au dezvoltat solutii care pot face cladirea ta mai calda, mai uscata, cu mai multa liniste si mai sigura. Folosind placi de gips-carton si fibro-ciment, profile metalice, accesorii, gleturi si tencuieli, cream mii de sisteme diferite pentru a te ajuta sa construiesti cladiri performante.

Placi din gips-carton

Placi din gips-carton

Placi din gips-carton

Placile de gips-carton Siniat sunt realizate in conformitate cu si chiar depasesc cele mai inalte standarde si nevoi in constructiile cu sisteme de gips-carton. Mai mult, Siniat ofera placi speciale de gips proiectate sa reziste in medii dure.

Gleturi si tencuieli

Gleturi si tencuieli

Gleturi si tencuieli

Proiectele bune incep intotdeauna cu o baza buna. Siniat stie acest lucru si ofera produse pe baza de gips de inalta calitate, potrivit pentru diferite aplicatii: pregatirea peretilor pentru gips-carton, nivelarea neregularitatilo mari sau mici pe suprafetele cladirilor sau chiar turnarea diferitelor forme.

Profile metalice

Profile metalice

Profile metalice

Oferim o gama larga de profile metalice pentru a te ajuta sa construiesti sistemul perfect de gips-carton sau fibro-ciment. Solutiile metalice speciale dezvoltate de expertii nostri ajuta la obtinerea unor performante acustice sau seismice mai bune. Diferite tipuri de profile si unghiuri indeplinesc standardele si cerintele locale. Lucrand alaturi de montatori, suntem capabili sa inovam continuu pentru a imbunatati performanta si a spori eficienta profilelor noastre.

Accesorii

Accesorii

Accesorii

Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu sistemele de gips-carton Siniat puteti utiliza accesoriile special create. De la suruburi si benzi, pana la imbinari metalice si tije de ancorare, Siniat iti ofera tot ce ai nevoie de la inceputul pana la finalizarea unui proiect. Si mai mult, oferim accesorii speciale pentru aplicatii speciale, de exemplu conectori pentru pereti cu proprietati de izolare fonica.

Solutii inovatoare, inteligente si eficiente

Partener sigur si de incredere

Dedicati contructiilor durabile